• 140406 920x420 streetdance 2.jpg
  • 130511 mc donalds streetdance.jpg
  • 150516gym4fun2.jpg
  • 140406 920x420 streetdance 1.jpg
  • 1210 dyanne schaper 920x420.jpg
  • springroep panorama 420x920.jpg
  • 150516gym4fun3.jpg
  • Image1.jpg
  • hulppieten 2012 920x420.jpg
  • 150516gym4fun.jpg

Informatie brief uitvoering

Beste leden en ouders (verzorgers) van leden,

In de lessen worden de puntjes op de i gezet bij het oefenen voor de uitvoering van zaterdag 17 juni 2017. Met de acts komt het wel goed, maar waar, wanneer en wat wordt er van iedereen verwacht op zaterdag 17 juni? Onderstaand een uitleg.

Maar eerst het volgende.. in de pauze van de uitvoering is er een verloting. 

Verloting

Wij vragen alle deelnemers om in de laatste les voor de uitvoering, dat is volgende week, een item mee te nemen voor deze verloting. Denk daarbij aan iets wat jezelf ook leuk zou vinden om te winnen. Liever geen alcohol.

Niet vergeten! Volgende week inleveren bij je leiding in de les. Alvast hartelijk bedankt!

Zaterdag 17 juni – D.O.S. Disney

8.00 uur – opbouw sporthal

's Ochtends begint het opbouwen van de zaal om 8.00 uur. We kunnen daarbij nog wel wat hulp gebruiken, meld je aan door deze mail te beantwoorden.

11.00 uur – Generale repetitie blok 1

Om 11.00 uur start de generale repetitie. Hiervoor hebben we een schema gemaakt. Het schema vind je in de bijlage (het hangt ook in de gymzaal en staat op de website).

13.45 uur – Generale repetitie blok 2

De generale is opgedeeld in twee delen, om 13.45 uur start het tweede deel. De volgorde van de generale is gelijk aan de uitvoering. Zo zal het 's avonds ook zijn.

Met name voor de jongste groepen is het verstandig de kinderen goed voor te bereiden. Het is al heel erg spannend om op te treden voor publiek. Bovendien kan de zaal nogal overweldigend zijn; het lijkt niet op de gymzaal waar zij altijd geoefend hebben. Het is donker, een groot decor, veel mensen, een lichtshow en hard geluid. Daarom is zo'n generale repetitie erg belangrijk. Gewoon om even te wennen aan de omstandigheden.

Kleding

De avond wordt geopend met een opmars en een openingsdans. Deze is in verenigingstenue. Dat houdt in dat de meisjes van de recreatiegroepen vanaf groep 3 het groen/wit/zwarte verenigingspakje dragen en de jongens een zwart broekje met een wit shirtje. De springgroepen dragen het blauwe springgroeppakje en de selecties het selectiepak.

De groepen die geen voorgeschreven kleding hebben zijn de dansgroepen, freerunning en de peuters en de kleuters. Zij dragen de kleding die zij tijdens de act ook dragen. De leiding geeft aan wat de bedoeling is. Kom ’s avonds in de kleding van je eerste act indien je meerdere acts hebt.

Generale opening/opmars

De opmars en de openingsdans worden aan het begin van generale geoefend. Aan het begin van blok 1 om 11.00 uur en aan het begin van blok 2 om 13.45 uur. Alle deelnemers dienen hierbij (in hun eigen blok) aanwezig te zijn. Zorg dat je 10 minuten voor aanvang klaar staat in de zaal! Verzamelen bij de deelnemerstribune aan de linkerkant. Daarna komt iedere groep volgens schema aan de beurt om de act één keer te oefenen. Als je beurt geweest is, ben je vrij om naar huis te gaan en zien we je 's avonds weer.

Voorverkoop

Om het één en ander kostendekkend te krijgen organiseren we een verloting en heffen we entree. Bovendien hebben we twee sponsoren die dit evenement sponsoren. Dit zijn De Regiobank uit Zuidwolde en Keukencentrum Uniek uit Hoogeveen.

De entree is €5,00 vanaf 12 jaar, kinderen t/m 12 jaar betalen €2,50. Deelnemers betalen geen entree en mogen door de deelnemersingang naar binnen. Wil je samen met je deelnemende kind naar binnen, dan ga je samen langs de kassa. Wil je 's avonds niet in de rij staan, dan kun je alvast een kaartje kopen bij Stuifzand Allerhande of Van Genne Schoenen, dan mag je ook door de deelnemersingang naar binnen.

18.15 uur – Zaal open

19.00 uur – Uitvoering D.O.S. Disney

s Avonds is de zaal open om 18.15 uur. Deelnemers kom op tijd! Zorg dat je om 18.45 uur een plekje hebt gevonden op de deelnemerstribune. Omdat het een lange avond is, is het (afhankelijk van de temperatuur) misschien verstandig om iets warms aan te trekken terwijl je wacht op jouw beurt. En een bidon met drinken mag mee ook mee de zaal in. Er zit een aantal begeleiders op de deelnemerstribune die de kinderen zo nodig helpt met toiletbezoek e.d. En niet onbelangrijk, zorg dat je op tijd klaar staat voor je act!

Tot zaterdag 17 juni! Wij hebben er zin in en samen gaan we er een mooie show van maken!

Heb je nog vragen, mail ze naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of informeer bij de leiding.

 

Met vriendelijke groeten,

De leiding en het bestuur

Gymnastiekvereniging D.O.S. Zuidwolde